Az aktuális félév szemináriumi programja

Az aktuális (2019/20 tavaszi) félév szemináriumi programja

 

Április 1., szerda, 8:15, D404

Tóth Imre előadása "Barangolásaim a peiódusos rendszerben: Mire elég 4+1 felezési idő?" címmel.

 

Március 04., szerda, 8:15, D404

De Sourav "N-Heterocyclic carbene ligands and their Rh(I) complexes. Mechanochemical and solvent synthesis and catalytic applications." című doktori (PhD) értekezésének előzetes vitája.

 

Február 25., kedd, 11:00, DE TTK Ökológia Épület, Woynárovich terem (A113)

Buzetzky Dóra Beáta "Anionok szorpciója kationcserével módosított bentonitokon" című doktori (PhD) értekezésének vitája. A meghívó ide kattintva letölthető.

 

Február 5., szerda, 8:15, D404

Félévnyitó tanszéki szeminárium.

Frissítés dátuma: 2020.02.24.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.